Osrednja vsebina
Prikaz za slabovidne
Pokličite nas
07 4981 297
Pokličite nas
07 4981 297
Pišite nam
ks.raka@krsko.si
Leta 2008 je na pobudo ljubiteljev motorjev iz Rake in okolice nastal Moto klub RAK.

Skupni interesi – motorji, druženje in zabava, so nas povezali in tako smo se zavezali moto klubu Rak. Klub je nastal z namenom, da bo naše kraje obiskalo čim več motoristov. Želimo promovirati svoj kraj in ga predstaviti motorističnim kolegom. Klub je dobil ime po kraju Raka, kjer ima tudi sedež. Moto klub Rak je odprt klub, ki daje možnost vsakemu, da se včlani v našo sredo. Le ta mora dokazati motoristično pripadnost in zavzetost do kluba.

Trenutno nas je včlanjenih 9 bolj ali manj aktivnih članov, ki smo predani moto kolturi. Naš znak poleg črne barve vsebuje rdečo, ki predstavlja voljo, zagnanost in ognjevitost. Rak na sivi podlagi pa simbolizira trdnost in plemenitost, vse to, za čemer stoji moto klub Rak.

Skupaj se odpravljamo na različne moto zbore po Sloveniji in tujini. Večkrat organiziramo popoldanske panoramske vožnje po slovenskih cestah.

Zastavili smo si tudi cilj, da bomo vsako leto vsaj enkrat organizirali daljši izlet v tujino za svoje člane in simpatizerje. Skupaj večkrat organiziramo interne piknike, kjer se poveselimo in si izmenjamo izkušnje.

Poleg vseh dejavnosti, ki jih moto klub ima, je naša želja ljudi osveščati o varni vožnji. V ta namen skupaj s policisti organiziramo delavnice varne vožnje, kjer osveščamo in poučujemo voznike, kako biti previden v prometu.
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti