Osrednja vsebina
Prikaz za slabovidne
Pokličite nas
07 4981 297
Pokličite nas
07 4981 297
Pišite nam
ks.raka@krsko.si

OBVESTILO - Kanalizacija Raka - Faza 2

V teku so priprave na izgradnjo in sama izvedba del na projektu Kanalizacija Raka - Faza 2, ki obsega izgradnjo kanalizacijskega sistema na lokacijah Cirje zahod in KČN, Cirje jug, Raka sever in center, Cirje sever, Raka jug in vzhod. Načrti izvedbe so dostopni na povezavi.

Zaradi same izvedbe bodo na lokacijah izvedbe potekale delne zapore cestišč, začasno bodo omejeni dostopi, spremenjen bo prometni režim in sama pretočnost cest za kar se krajanom vnaprej opravičujemo in jih naprošamo za razumevanje.

Za lažje soočanje z navedenimi izzivi in enostavnejše prilagajanje vaših aktivnosti se v prilogi nahajajo: Navedeni dokumenti se bodo spreminjali glede na stanje del na terenu in se bodo posodabljali po razumni meri, zato jih vzamite kot smernice z možnimi odstopanji.

Krajani, ki se želijo bolje seznaniti s tekočim stanjem, informacijami ali želijo podati konstruktivno pomoč pri izvedbi del se lahko obrnejo na vodjo projekta (KOP Brežice - Primož Radej) na telefonski štvilki 041 982 352 in se z njim dogovorijo za sestanek v pisarniškem zabojniku, kjer bo na razpolago potrebna gradbena dokumentacija za efektini pogovor.

Za razumevanje se vam v naprej zahvaljujemo.
NAZAJ
×
×

Prikaz za slepe in slabovidne

Barva ozadja in pisave


Izjava o dostopnosti